Bel ons
+31 (0) 495 - 450 882
U bevind zich hier: Home / Vier jouw kinderfeestje bij de Schminkspecialist

Schminkfeest het kleurrijkste kinderfeestje

Wilt u eens iets anders tijdens het kinderfeestje van uw zoon of dochter? Zoekt u iets origineels voor het kinderfeestje of bent u op zoek naar nieuwe ideeën voor een spetterend verjaardagsfeestje? Reserveer dan nu een Schminkfeestje bij de Schmink Specialist in Weert. (Limburg)

Ons schminkfeestje is geschikt voor kinderen van de leeftijd 6 t/m 16 jaar. Het Schminkfeestje vindt plaats in onze schminkstudio op de Graafschap Hornelaan 157A in Weert. De kids krijgen eerst een korte uitleg over hoe je mooi kunt schminken met een spons en een penseel. We oefenen het eerst op de armen en daarna is het tijd om een masker om te toveren tot een kleurrijk kunstwerk! Terwijl de kinderen druk bezig zijn met hun eigen masker schminken wij één voor één de kids. Aan het einde van het feestje maken we leuke foto's in onze fotostudio, deze krijgt u toegestuurd. De maskers die de kinderen tijdens het feestje schminken mogen ze natuurlijk mee naar huis nemen! Het schminkfeestje duurt ongeveer 2 uur.

Prijs
De prijs is € 25,00 per kind
(minimaal 8 kinderen, bij minder kinderen worden er toch 8 in rekening gebracht)

Het schminkfeest is inclusief:
- Schmink
- Drinken & snoepen
- Cake & slagroom
- Fotosessie

Uiteraard is het een dolle boel in onze schmink- en fotostudio!

Reserveren
Om te reserveren kunt u op werkdagen tijdens kantoortijden bellen naar 0495 450882, natuurlijk kunt u ook een e-mail sturen naar info@schminkspecialist.nl vermeld dan duidelijk dat het gaat om een schminkfeest, tevens ontvangen we graag de gewenste datum en de tijd.