Bel ons
+31 (0) 495 - 450 882
U bevind zich hier: Home / Workshop Fantasiepruiken maken

Fantasiepruiken workshop

Wat is er nou unieker dan een door u zelf gemaakte fantasie pruik? In onze workshop fantasie pruiken leert u in 2,5 uur tijd hoe u een eigen pruik kunt maken. Het maken van de pruik is erg leuk om te doen, en u kunt er al uw fantasie en creativiteit in kwijt!

Voor deze workshop hoeft u geen naai ervaring te hebben, iedereen kan het, ook al bent u niet creatief. U wordt begeleid in uw creatieve proces tot het maken van een prachtige of juist grappige creatie. Dit is een leuke workshop voor vrijgezellenfeesten of een uitje samen met vrienden en vriendinnen. Ook Carnaval, toneel of Samba groepen kunnen naar hartenlust een prachtige of grappige hoofddeksel creëren.

Als u zich opgeeft voor de workshop kunt u meteen gaan shoppen voor de decoraties, deze neemt u namelijk zelf mee. Daarnaast neemt elke cursist een schaar, een lijmpistool en voldoende lijmpatronen mee. Wij zorgen voor het speciale Fantasie Pruiken schuim, wasknijpers en een lekkere kop koffie of thee. U kunt een pruik zo goedkoop of duur maken als u zelf wilt. Er zijn oneindig veel mogelijkheden. De workshop is heel erg leuk om te doen met familie, vrienden, of collega's. Maar u kunt uzelf natuurlijk ook individueel inschrijven.

Na afloop van onze workshop fantasie pruiken maken gaat u naar huis met een prachtige fantasiepruik voor de carnavalsdagen, om uw Face en Bodypaint af te maken of om naar een verkleed feest te gaan, maar daarnaast kunt u de fantasie pruik ook gewoon als pronkstuk op de kast zetten. Mocht u de pruik tijdens onze workshop nog niet af hebben dan kunt u deze thuis verder decoreren.

Prijs
De prijs van deze workshop fantasiepruiken maken is € 35,00 per persoon. Dit is inclusief gebruik van het speciale pruikenschuim, koffie/thee en een digitale foto van het eindresultaat. Elke cursist neemt zelf een schaar, een lijmpistool, voldoende lijmpatronen en de decoraties mee.

Tijd
Deze workshop wordt op verschillende dagdelen verzorgd, klik in onze cursus agenda op de gewenste datum, locatie en het dagdeel. Vervolgens verschijnt in de tekst het tijdstip. 

Korting
​Onze cursisten ontvangen na afloop van de workshop in onze winkel 10% korting op ons volledige assortiment.

Agenda
Heeft u zin in onze workshop Fantasie pruiken maken en bent u benieuwd wanneer u kunt deelnemen? In onze cursus agenda kunt u eenvoudig zien wanneer en hoeveel plaatsten er nog beschikbaar zijn. Klikt u een workshop aan dan kunt u zich eenvoudig inschrijven. Staat de workshop niet in de agenda of schikt de ingeplande datum u niet? Stuur dan een e-mail zodat we u op de wachtlijst kunnen plaatsen of wellicht een nieuwe workshop in kunnen plannen.

Deze pagina delen