Bel ons
+31 (0) 495 - 450 882
U bevind zich hier: Home / Opleiding Make-up Artist

Opleiding Make-up Artist

Ben je creatief, heb je doorzettingsvermogen en wil je graag als make-up artist aan de slag? In onze professionele en vooral praktijkgerichte beroepsopleiding stomen we je klaar voor het make-upvak. De lessen worden gegeven door professionele en ervaren visagisten. Alle docenten van Make-up Specialist zijn professioneel actief in het werkveld en daardoor altijd op de hoogte van de actuele trends en technieken. Make-up Specialist is een geregistreerde onderwijsinstelling, kwaliteit gegarandeerd!


Inhoud & studiebelasting
De Opleiding Make-up Artist van Make-up Specialist bestaat uit 13 lessen van 6 uur. Naast de lesdagen gaan we uit van een zelfstudie van minimaal 4 uur per week. We werken in kleine groepen van maximaal 8 personen waardoor er veel persoonlijke aandacht is.

Tijdens de eerste les behandelen we de productkennis en ontvang je het lespakket met alle make-up producten. We gaan natuurlijk ook aan de slag met een make-up, we beginnen met de basis make-up.
Vanaf de tweede les neem je elke week een model mee om de technieken op te oefenen. We behandelen de volgende thema's die we uitwerken met verschillende make-up stijlen:

Glamour Make-up 
Bruidsvisagie/basiskapsels  
Smokey eye 
Arabische Make-up 
Donkere huid  
Catwalk Make-up 
Probleemhuid 
Hairstyling basics
 
Extreme make-up 

Binnen 13 weken brengen we je naast de theorie, ook vele kanten van de praktijk bij. Zo heb je alle kennis en ervaring in huis om direct na je opleiding te starten als make-up artist.   


Doelgroep
Onze Opleiding Make-up Artist is een uitgebreide praktijk gerichte beroepsopleiding die bij uitstek geschikt is voor iedereen die van visagie zijn of haar beroep wil maken. Heb je dagelijks met mode, cosmetica of visagie te maken dan is de opleiding make-up Artist een waardevolle aanvulling op je kennis. Onze beroepsopleiding is ook zeer geschikt voor kappers, schoonheidspecialisten en fotograven die hun kennis willen verbreden. 

Aanvangsniveau
Er is geen speciale voorkennis nodig voor onze beroepsopleiding.

Je eigen portfolio
Na afloop van elke les worden er profesionele foto's gemaakt in onze fotostudio, zo bouw je een mooi portfolio op zodat je na afloop van de opleiding meteen een goed visitekaartje hebt. Naast de wekelijkse shoots pakken we 5 x uit met speciale belichtingen. De digitale foto's krijg je zonder extra kosten in je mailbox! Bekijk de portfolio foto's van onze studenten.

Dilpoma / vrijstellingen en herkansingen
Je ontvangt aan het einde van de opleiding een diploma onder de voorwaarde dat je alle onderdelen van de opleiding naar behoren hebt afgerond, en tenminste 80% van de lessen aanwezig was. Make-up Specialist geeft geen vrijstelling(en) op onderdelen van de opleiding. Wordt je examenopdracht onvoldoende beoordeeld dan heb je het recht deze opdracht één maal in te halen/te herkansen binnen een termijn van 2 weken na afloop van de opleiding. 

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteit staat bij ons voorop. Make-up Specialist voldoet aan de landelijke kwaliteitscode voor opleidingsinstituten voor kort beroepsonderwijs en is in 2017 geauditeerd op basis van de CRKBO kwaliteitsnormen welke zijn opgesteld door het CPION, het Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland. Het CPION is het onafhankelijk auditbureau dat tevens verantwoordelijk is voor toetsing, registratie en diplomering van post-initiële opleidingen in Nederland. Make-up Specialist voldoet aan alle gestelde kwaliteits- en betrouwbaarheidsnormen. Onze kwaliteitsregistratie is terug te vinden in het online register op crkbo.nl.

Kosten
Onze Make-up Artist Opleiding heeft een goede prijs kwaliteit verhouding. Het lesgeld is slechts € 1495,- exclusief materialen pakket. Door erkenning van het CRKBO (Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland), zijn wij een BTW vrije opleiding. Bij inschrijving betaald de student € 495,- via Ideal. Betaling van het overige lesgeld geschiedt in twee termijnen. Uiterlijk 8 weken voor aanvang van de opleiding betaald de student middels een bankoverschrijving een tweede termijn van € 500,-. Uiterlijk 5 dagen voor aanvang van de eerste les betaald de student het derde termijn € 500,- middels een bankoverschrijving.

Materialenpakket
Voor de Opleiding Make-up Artist dien je rekening te houden met materiaalkosten van minimaal € 588,99 incl. btw.  In het Make-up Artist materialenpakket zitten alle producten zoals afgebeeld op onderstaande foto. Hiermee heb je voldoende producten voor de hele opleiding en kan je na de opleiding ook direct als make-up artist aan de slag.  


Lesdagen
De lessen worden gegeven in onze eigen make-up studio in Weert van 10:00 - 16:00 uur.
We hebben 2 klassen en je kunt kiezen uit een zondag of maandag groep, de lesdatums zijn:

AUGUSTUS/DECEMBER 2018
Zondagklas:
26 augustus, 2, 9, 16, 30 september, 7, 21, 28 oktober, 4, 18, 25 november, 9 & 16 december 2018
Maandagklas:
27 augustus, 3, 10, 17 september, 1, 8, 22, 29 oktober, 5, 19, 26 november, 10 & 17 december 2018

Inschrijven
Ben je enthousiast en wil je inschrijven? 

Meld je nu aan voor de zondagklas van augustus t/m december 2018

Meld je nu aan voor de maandagklas van augustus t/m december 2018