Bel ons
+31 (0) 495 - 450 882
U bevind zich hier: Home / Workshop Wonden maken

Workshop Wonden maken

Tijdens deze 2,5 uur durende workshop wonden maken zal het bloed rijkelijk vloeien! U leert met behulp van diverse materialen de meest vieze wonden te maken. Ondanks de vreselijk uitziende resultaten is het een erg gezellige workshop.

Tijdens deze wonden workshop leert u special effects te maken voor theater, film, carnaval, lotus opleidingen en Halloween. De nadruk ligt op het grimeren van snee-, lap en brandwonden, pukkels en blauwe ogen. De workshop wordt gegeven door een grimeur die alle technieken demonstreert, waarna cursisten op elkaar aan de slag gaan. Het gebruik van alle materialen is bij de workshop inbegrepen. De workshop wonden maken is geschikt voor iedereen die voor carnaval, halloween, theaterproducties en lotus opleidingen de meest lugubere verminkingen wil leren maken.

Bij de workshop wonden maken werken wij met producten van het gerenommeerde Nederlandse make-up merk Grimas. De producten die wij tijdens deze workshop wonden maken gebruiken zijn o.a. Derma Wax, Latex Rubber Milk, Filmbloed, Bloedpasta, Dirtpaste, Crème Make-up, Cleansing lotion, Cleansing Cream, Nepglas, verschillende penselen, poederdons en sponsjes. 

Prijs
De prijs van deze veelomvattende workshop wonden maken is € 35,- per persoon. Dit is inclusief gebruik van de materialen, koffie/thee en een mooie digitale foto gemaakt in onze fotostudio.

Korting
Tevens ontvangen onze cursisten korting op ons volledige assortiment.

Agenda
Heeft u zin in onze workshop wonden maken en bent u benieuwd wanneer u kunt deelnemen aan deze bloederige workshop? In onze cursus agenda kunt u eenvoudig zien wanneer en hoeveel plaatsten er nog beschikbaar zijn. Klikt u een cursus aan dan kunt u zich eenvoudig inschrijven. Staat de workshop niet in de agenda of schikt de ingeplande datum u niet? Stuur dan een e-mail zodat we u op de wachtlijst kunnen plaatsen of wellicht een nieuwe workshop in kunnen plannen.

Deze pagina delen