Bel ons
+31 (0) 495 - 450 882
U bevind zich hier: Home / Cursus Zombie Extreem Make-up

Cursus Zombie Extreem Make-up

Tijdens onze Cursus Zombie extreem make-up nemen de cursisten een model mee, waarvan we het gezicht volledig laten transformeren naar een Zombie's! Deze Zombie extreem make-up cursus is zeer geschikt voor Halloween & horror liefhebbers. Uiteraard is deze Zombie extreem make-up cursus ook zeker geschikt voor spooktochten, een eng carnavalsgezicht of gewoon voor de fun!

Het gebruik van de juiste producten en het toepassen van juiste vervormingen staan tijdens deze Zombie extreem make-up cursus centraal.
De Zombie extreem make-up cursus verzorgen wij op één dag van 10:00 uur tot 16:00 uur in onze studio te Weert. De inhoud van deze veel omvattende dagcursus bevat de volgende onderdelen: productkennis, veiligheid, vervormen van het gezicht, verwondingen maken en het toepassen van de juiste kleuring.

Bij de cursus Zombie Make-up werken wij met producten van het gerenommeerde Nederlandse make-up merk Grimas. De producten die wij tijdens deze cursus gebruiken zijn o.a. Cleansing lotion, Derma Wax, Nose Wax, Latex Rubber Milk, Eyebrow Plastc, Crème Make-up, Oogschaduw/Rouge, verschillende penselen, poederkwast, Transparant Poeder, Blood Paste, Dirt Paste, Filmblood, Blood en Cleansing Cream.

Dagindeling
In de ochtend zullen we starten met een korte introductie waarbij we de productkennis behandelen. Vervolgens zal de docent door middel van een demonstratie laten zien hoe je het gezicht met behulp van Eyebrow Plastic, Derma Wax en Nose Wax een complete transformatie kan ondergaan. Het vervormde gezicht wordt vervolgens voorzien van kleuring, bloed en diverse andere effecten. Na de demonstratie is het tijd voor de lunch. In de middag gaan de cursisten vervolgens onder begeleiding van de docent zelf aan de slag, we werken deze een ontwerp volledig uit in 3 uur. We werken op een model, de modellen kunnen in de ochtend mee komen (modellen wachten tussen 10:00 en 12:00 uur in een aparte ruimte) of om 12:30 uur aanschuiven. (cursisten zorgen zelf voor een model)

Prijs
U kunt deze cursus Zombie Make-up volgen op één lesdag van 10:00 uur tot 16:00 uur. De prijs van deze veelomvattende cursusdag is € 95,- per persoon. Dit is incl. gebruik van de lesmaterialen, koffie/thee, lunch en een digitale foto's gemaakt in onze fotostudio.

Korting
Tevens ontvangen onze cursisten korting op ons volledige assortiment.

Dagcreme
Voor de modellen: Gelieve GEEN dagcreme of bodylotion op uw gezicht en armen gebruiken, de schmink zal anders nl. gaan vlekken en geeft niet het gewenste resultaat.

Agenda
Heeft u zin om onze cursus Zombie extreem make-up te volgen en bent u benieuwd wanneer u kunt deelnemen? In onze cursusagenda kunt u eenvoudig zien wanneer en hoeveel plaatsten er nog beschikbaar zijn. Klikt u een cursus aan dan kunt u zich eenvoudig inschrijven. Staat de cursus niet in de agenda of schikt de ingeplande datum u niet? Stuur dan een e-mail zodat we u op de wachtlijst kunnen plaatsen of wellicht een nieuwe workshop in kunnen plannen.