Bel ons
+31 (0) 495 - 450 882
U bevind zich hier: Home / Grimas

Groothandel Grimas Make-up

Wij verkopen aan particulieren & bedrijven. Als groothandel van Grimas verzorgen wij de distributie van de producten, daarnaast ondersteunen wij retailers bij de presentatie, met productkennis, de laatste ontwikkelingen en speciale Grimas trainingen.

Grimas is een kleinschalig Nederlands bedrijf dat op ambachtelijke wijze make-up produceert voor de professionele- en de hobbymarkt, waaronder basisscholen. Omdat professionals de producten intensief gebruiken en omdat kinderen vanwege hun lichaamsvolume gevoeliger op stoffen kunnen reageren dan volwassenen, stelt dit extra hoge eisen aan de samenstelling van de producten.

Voor in Europa geproduceerde make-up bestaat een strenge regelgeving. De Deense overheid gaat zelfs een stapje verder en heeft extra veiligheidseisen voor kinderen geformuleerd. Voor alle producten van Grimas die voor en door kinderen worden gebruikt is het A-categorie certificaat in Denemarken verkregen.

Bekijk deze video van Grimas waarbij u in 2 minuten een kijkje krijgt in de fabriek en overtuigt raakt waarom de producten veilig zijn: 

Grimas is 1 april 1981 opgestart en is gevestigd in Heemstede (Nederland). Inmiddels werken er 40 mensen bij Grimas. Er werken net zoveel vrouwen in het bedrijf als mannen en Grimas heeft drie verstandelijk gehandicapten in dienst.

Wilt u de producten van Grimas als winkel, bedrijf, professional, instelling of student inkopen of wilt u verkooppunt van Grimas worden? Er zijn verschillende mogelijkheden om de producten van Grimas in te kopen, vraag een Pro account aan.