Bel ons
+31 (0) 495 - 450 882
U bevind zich hier: Home / Workshop Carnaval Schminken

Workshop Carnaval Schminken

Heeft u zin in een kleurrijke carnaval? Speciaal voor de echte carnavalsvierders hebben we een schminkworkshop ontwikkeld waarbij u in 2,5 uur vele basistechnieken leert, waarmee u snel en eenvoudig mooiecreaties kunt maken.

Door het gebruik van de juiste producten en technieken kan iedereen iets moois maken. We behandelen onder andere: diverse penseeltechnieken, kleuren blenden, werken met schminksjablonen en het gebruik van verschillende glitters. Door de eenvoudige opbouw van deze workshop carnaval schminken is er geen speciale voorkennis nodig om aan de workshop deel te kunnen nemen. Iedereen kan leren schminken, U dus ook! Uiteraard heerst er een gezellige sfeer!!!

Bij de workshop carnaval schminken werken wij met producten van het gerenommeerde Nederlandse make-up merk Grimas. De producten die wij tijdens deze cursus gebruiken zijn o.a. Cleansing lotion, Water make-up, verschillende ronde penselen, bloemenpenseel, waaierpenseel, poederkwast, stippel penseel, polyglitters, tipcreme, pearlte, colour powder, strass steentjes en cleansing cream. Tijdens de workshop staat de tafel helemaal vol met producten die u allemaal mag gebruiken, zo kunt u zelf ontdekken welke producten voor u prettig werken en hoe de kleuren eruit zien op het gezicht.

Foto's
Neem een kijkje in ons fotoalbum en krijg een beter beeld van onze workshop carnaval schminken.

Prijs
De prijs van deze veelomvattende workshop carnaval schminken is € 35,- per persoon. Dit is incl. gebruik van de materialen, koffie/thee en een digitale fotosessie in onze fotostudio.

Korting
Cursisten ontvangen na afloop van de les in onze winkel 10% korting op ons volledige assortiment, m.u.v. van reeds afgeprijsde artikelen.

Dagcreme
Gelieve GEEN dagcreme of bodylotion op uw gezicht en armen gebruiken, de schmink zal anders nl. gaan vlekken en geeft niet het gewenste resultaat.

Agenda
Heeft u zin in onze workshop carnaval schminken en bent u benieuwd wanneer u kunt deelnemen? In onze cursus agenda kunt u eenvoudig zien wanneer en hoeveel plaatsten er nog beschikbaar zijn. Klikt u een cursus aan dan kunt u zich eenvoudig inschrijven.

Staat de workshop niet in de agenda of schikt de ingeplande datum u niet? Stuur dan een e-mail zodat we u op de wachtlijst kunnen plaatsen of wellicht een nieuwe workshop in kunnen plannen.

Deze pagina delen